Skip to main content

tel:+31612412111 - john@postmediaproducties.nl

De Maquettebouwer genomineerd als Finalist European Cinematograph Awards

Met trots kondigen we aan dat de documentaire 'The Model Maker', in Nederland bekend als 'De Maquettebouwer', is gekozen als finalist bij de prestigieuze European Cinematography AWARDS (ECA).

ECA is een maandelijkse filmwedstrijd voor filmmakers wereldwijd, gericht op het ondersteunen van nieuwe en studentenfilmmakers die aan het begin van hun carrière staan. De wedstrijd biedt hen een enthousiast publiek voor hun creatieve inspanningen en toegang tot professionals in de filmindustrie die begeleiding en andere vormen van carrière-ondersteuning kunnen bieden.

Bij ECA kondigen filmindustriespecialisten elke maand de halvefinalisten, finalisten en winnaars aan. Elk jaar selecteren ze één 'Beste van de Besten' (uit alle categorieën), met als prijs de Golden Eagle Trophy.

Bij ECA worden alleen de beste onafhankelijke filmmakers onderscheiden na een grondig evaluatieproces. De juryleden beoordelen de kwaliteit van het vakmanschap, creativiteit en vertelvaardigheid van de filmmakers. De missie van ECA is om films te promoten en een extra stap te zetten in de carrières van de filmmakers.

We zijn enorm trots op deze prestatie en kijken ernaar uit om het opmerkelijke verhaal van Constant Willems te delen met een wereldwijd publiek tijdens de European Cinematography AWARDS.
De winnaar van oktober wordt bekend gemaakt op 10 november 2023.