Skip to main content

tel:+31612412111 - john@postmediaproducties.nl

Geselecteerd voor de Indy Film Library Awards Amsterdam

De documentaire is geselecteerd als een van de films die getoond gaat worden op de Indy Film Library Awards in Amsterdam op 13 April 2024.

IFL hoofdredacteur Jack Benjamin zegt: “Elk jaar word het moeilijker en moeilijker om films te selecteren – laat staan kiezen wat we willen highlighten in onze persberichten! Eerlijk gezegd is het de beste hoofdpijn dat deze artiesten mij kunnen geven – en ik ben er trots op dat ik hun werk opnieuw kan eren. Dit jaar ben ik verheugd om te zien dat er eerdere filmmakers terugkomen met hun meest recente fantastische projecten, maar ik ben ook enthousiast door veel van de nieuwe ontdekkingen en ik kan niet wachten om hun werk te delen met de Amsterdamse filmliefhebbers!”

Na de vertoning worden de winnende films van IFL’s 2023 inzendingen aangekondigd. Elke selectie is 16+, en alle films zijn in het Nederlands of Vlaams met Engelse ondertiteling.

Kaartjes staan al te koop via FilmFreeway, en de IFL website. Toegang is ook mogelijk aan de deur, maar het wordt aangeraden een kaartje vooraf te kopen om teleurstelling te voorkomen.