Skip to main content

tel:+31612412111 - john@postmediaproducties.nl

Constant Willems Werkzaam in zijn werkplaats op de zolder van zijn huis
Met meerdere prijzen onderscheiden documentaire

De Maquettebouwer - Constant Willems

  

De door PMP geproduceerde documentaire De Maquettebouwer - Constant Willems, heeft meerdere awards gewonnen en finale plaatsen behaald en is tevens te zien op diverse filmfestivals.

Welkom in de studio van Post Media Producties

Welkom bij Post Media Producties

Film of animatie nodig?

Bedrijfsfilms, animaties, corporate, project-, product-, instructievideo's of social media content?

Ik help je graag!

Welkom op de website van
PMP - Post Media Producties

Bij PMP specialiseer ik me in het creëren van bedrijfsfilms, animaties, product-, uitleg- en instructiefilms. Daarnaast bied ik diensten aan op het gebied van huisstijlen, vormgeving en illustraties. Neem gerust de tijd om rond te kijken op deze website en laat je inspireren. In mijn portfolio vind je voorbeelden van mijn werk, waaronder projecten die ik eerder onder het label FilmWorkz heb gerealiseerd.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je ontdekken wat PMP voor jouw project kan betekenen? Bel me dan even op (06) 12 41 21 11.

Heb je meer informatie nodig of wil je weten wat PMP voor je kan betekenen? Bel me dan even op (06) 12 41 21 11

Het laatste nieuws

Het Toronto Lift-Off Filmfestival

Documentaire 'De Maquettebouwer - Constant Willems' wint twee Accolade Awards of Merit!

Officiële selectie NY Film & Cinematography Awards

  John Post Foto: ©Roy Huetink

  Hartelijke groet

  Foto: © Roy Huetink


  Ik heb al met veel plezier projecten mogen realiseren voor:

  Testimonials

  John snapte direct wat voor een soort filmpjes ik wilde hebben. Bovendien wist hij de geïnterviewden naturel voor zijn camera te krijgen. Maar hij wist ook prachtige natuuropnames te maken en wist kunstwerken in de openbare ruimte goed te vangen. Kijk anders zelf maar even op: www.pionierspad.nl

  Jan Henk van der Kolk
  Wandelnet

  John heeft ons heel goed geholpen Perspectief op de kaart te zetten. Met prachtige video’s die echt het verhaal van onze medewerkers en buurtbewoners vertellen. Ook van onze site heeft hij de vormgeving gedaan. De kracht van John is dat hij heel snel door heeft wat voor verhaal je wilt uitdragen. Het wordt altijd mooier dan je zelf van tevoren bedenkt! Daarnaast is hij snel en toegankelijk.

  Jorinde Klungers
  Directeur-bestuurder Perspectief Zutphen

  John is een ervaren en getalenteerde filmmaker! Het bewijs hiervan vind je in de door hem geproduceerde documentaire "De Maquettebouwer", een film over Constant Willems en Zutphen, de stad waar ik opgroeide. Ik heb met veel plezier gewerkt aan de audiokant van deze documentaire. John weet op een boeiende wijze verhalen in beeld te brengen en is daarnaast een fijne, warme persoonlijkheid!

  Pascal Altena
  UX/UI/Web Designer & Front End Developer bij Pasz.nl

  John is creatief, bruist van de ideeën, kent de wegen en weet de mogelijkheden, hij begrijpt wat je wil, denkt met je mee en stuurt je waar nodig, hij is rustig, geduldig en daardoor goed benaderbaar, hij is snel met het leveren van het gevraagde, neemt zijn werk heel serieus maar doet dit altijd met een lach, hij doet bijna alles zelf maar heeft ook vele contacten aan wie hij zonodig bepaalde werkzaamheden kan uitbesteden.

  Kortom John onderscheid zich van velen en zorgt dat ook jij je van die ander kunt onderscheiden. Stichting Coops Molen is blij destijds de keuze voor PMP – Post Media Producties te hebben gemaakt.

  Hélène Pellegrini
  Stichting Coops Molen te Zelhem

  Ik heb John leren kennen als een heel fijn en betrouwbaar persoon, creatief en punctueel met betrekking tot gemaakte afspraken. Integriteit en kennis zijn zijn kerncompetenties en maken hem een fijne man om mee samen te werken.

  Walter Cantrijn
  Algemeen Directeur Delta Zutphen

  Achterhoek vanuut de lucht

  Een project waaraan ik tijdens het begin van de Coronacrisis ben begonnen. Om de mensen die op dat moment niet meer de deur aan konden, toch nog iets van de mooie Achterhoekse omgeving te laten zien. Het project Achterhoek Vanuit de Lucht heeft een schare trouwe volgers op Facebook en blijft bij elke nieuwe aanvulling gestaag groeien.

  Heb je vragen of ideeën? Neem gerust contact met me op!